< Till bloggens startsida

Midsommar på landet.
Vilken helg det har varit för Malte! Firade midsommar på landet med halva tjocka släkten och fyra hundar till. Sicken tuffing han är! Började genast lattja med den dominanta dvärgschnauzerhanen Pysen. Så otroligt duktig Malte är på att läsa andra hundars kroppsspråk! På så sätt funkar han bra med alla hundar han hittills träffat. Var så kul att se från början när Pysen skulle dominera över Malte, de tjafsade lite om vem som skulle bestämma och efter ett tag tillät Malte Pysen att få vara den mest dominanta av dom två. Då jäklar började de leka! Sprang runt över hela tomten, jagades, brottades, jagade bollar osv. 
 
Lilla killen börjar bli så himla stor! Nu känns det verkligen att vi har två hundar, inte en hund och en valp.

Älskade vovve!Nu har Malte åkt tåg för första gången i sitt liv! Resan gick till Köping och tog 3.5 timmar, Malte sov nästan hela vägen och verkade tycka att det var mysigt att åka. Sen fick han allas uppmärksamhet i flera dagar, något han inte direkt klagade på.

Skruttungen blir 15 veckor idag. Så himla fort tiden går!

Malte skrämmer slag på husse & matte!


Lattjar i rastgården i skogen!

Herregud vad Malte skrämde upp oss igår! På kvällen märkte vi att hans mage var jättespänd och det såg ut som att han hade svalt en fotboll. Helt klotrund var han! Blev direkt nojiga och undrade om det kunde vara tarmvred eller om han ätit nåt dumt. Patrik ringde Nicklas på Ballstaff och han sa att om han verkar pigg och glad för övrigt borde det inte vara någon större fara. (Tack för att du lugnade oss!) Ringde senare Blå Stjärnan för att få råd, men där fanns bara betalsamtal som alternativ, 20:-/minut! Galet! Men tror ni att det gick att komma fram där? Som tur är kommer matte från en liten stad utanför Västerås och kom på att Strömsholm har otroligt bra personal och alltid är tillgängliga för oroliga djurägare. 

Efter att ha fått rådfråga dom höll vi bara ett öga på Malte hela kvällen/natten. Efter att han gjort sina behov i morse såg magen lite bättre ut. Efter att han fått ligga i soffan och prutta en massa såg magen nästan helt normal ut igen. Förmodligen var det väl bara gaser, men jäklar vad han skrämde upp oss! Det är inte lätt att ha valp alla gånger. Så himla orolig man kan bli för de små ibland!

13 veckor idag!Älskade, underbara lilla fina du!
Så fort det har gått! Det lilla miraklet vi väntade på så länge har redan fyllt 13 veckor. Lille plutten som var en liten bebis när han kom hit börjar bli en stor och tuff kille som klarar allt!