< Till bloggens startsida

Dagismöte.

 
I och med att det har förändrats ganska mycket på jobbfronten så kommer Malte få börja på hunddagis efter nyår! Känns inte humant att lämna honom ensam hemma så långa dagar så detta blir bästa lösningen. Vi ska på möte på dagiset ikväll och om han får en plats där så börjar inskolningen snart. Jag gillar verkligen att de låter hundarna få spendera mycket tid tillsammans, tror att Malte skulle älska att få leka med andra hundar nästan hela dagarna och sen bli aktiverad mentalt av personalen. Så nu håller vi tummarna för att Malte få en plats där! 

Duktiga, duktiga älsklingsungen!

 
Herregud vilken lyhörd hund Malte håller på att bli! Var ute på en promenad på två timmar i skogen idag och kunde ha honom lös nästan hela tiden! Enda gången jag kopplade honom var när det kom folk på smala stigar så att vi inte kunde gå en bit ifrån. Har själv varit hundrädd nästan hela mitt liv så försöker att tänka på att trots att Malte älskar människor, är världens snällaste och att jag litar på honom så vet ju inte andra människor det. 
 
Men vilken dröm det är att ha en så lyhörd hund! Att kunna njuta av naturen och höstsolen medan Malte springer runt och utforskar skogen. Låter honom få gå lös här hemma också, han trippar så fint bredvid mig! Ibland är det lite svårt när han ser hundkompisar en bit bort så det måste vi träna lite på. Måste också träna på att han inte ska hoppa en massa när han träffar folk, men det är så svårt när han blir så himla glad att han inte vet var han ska ta vägen.

Bildbomb från Instagram!

 
Hade nästan glömt bort att uppdatera här, men brukar lägga upp vardagsbilder på Malte och händelser i vardagen på Instagram. Här är ett litet plock av de senaste bilderna. Lägg gärna till mig, ceciliatemperani heter jag där. Har fått kontakt med flera andra som köpt hund från samma kennel, både från tidigare och senare kullar sen Malte. Himla kul att följa och se hur hundarna utvecklas!