< Till bloggens startsida

Hej!

Ballstaffs Vige Veiron, aka Malte!
Mamma: Ballstaffs Primadonna [Maggie]
Pappa: Sandstaffs Bold and Fearless [Billy]

I helgen fick vi hem våran lille guldklimp! Tack till Nicklas och Louise på Ballstaff för att ni har varit så snälla att vi fått åkt och kika på valparna typ så fort vi kunnat!

Resan hem gick jättebra. Både jag och Patrik trodde att han skulle vara ledsen och gnälla eller bli åksjuk men Malte la sig bara på filten och sov hela vägen. Första mötet med Hector gick jättebra även om "Hebbe" var lite för glad och nyfiken.
Vi är förvånade över hur lätt det har gått med honom. Ingen olycka har skett inne, han bryr sig inte om grannar som springer i trappen, tycker jättemycket om sin nya storebror, sover gott och äter som han ska. Det enda halvjobbiga är att han älskar att bita i näsan och på händerna men tar man fram en leksak som är skön att tugga på eller rep som han får dra i så glömmer han bort sig. Löv verkar också fruktansvärt kul att tugga på och jaga! Synen av en liten valp som springer över gräsmattan för att jaga löv är obetalbar!

Imorgon blir vi ensamma hemma när Patrik och Hector är på jobbet. Blir det fint väder går vi ut i solen och lattjar! Ska bli spännande att se hur han kommer att sova inatt i och med att han får sova i valphagen bredvid mig (fick sova med mig på madrass på golvet första natten).


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Skriv något snällt här:

Kom ihåg mig?
Trackback