< Till bloggens startsida

Chillardag.


Lilla hjärtat på tramdynan 

Det gick lite bättre med sömnen inatt. Som vanligt vaknar han 06 (oavsett vilken tid vi somnar/tar kvällskissen) och vill ut för att pinka. Fick gå ut med husse och Hector vid 08, sen tog vi sovmorgon till 10.30. Så mysigt!

Idag orkar vi inte göra så mycket, har kastat boll och lekt på gräsplan, kelat med byggkillarna som renoverar lägenheterna mittemot oss, sovit och myst. I och med att Malte är en liten bitare fick han ett runt tuggben som var himla skoj att slänga på väggen så att det studsar ner på Hectors bädd, sen kasta upp igen. Går bättre och bättre med att få honom att sluta bita på händer, fötter och näsorna. Han har börjat leka lite väl mycket med sin svans senaste dagarna så bör nog ha lite uppsikt över honom och ta fram tuggleksakerna att tugga på istället när han gör så.
Det är kul att se hur självständig han börjar bli. Redan från första dagen här hemma har han varit lite som en trotsig 5-åring som kan allt själv. Han är verkligen en liten herre som vill bestämma mycket. Nu ska vi leka! Nu ska vi hem! Kom, du där, kom hit, hälsa på mig! Jag kan gå i trappan själv! Biter i Hectors koppel för att dra med honom dit Malte vill att han ska, etc.

Hanna, Tony och Harry

Maltes lillebror, Vilda Viking (Harry) har flyttat hem till oss. Vi tyckte det var jättekul att ni startat en blogg, vi kommer att bli trogna läsare.

Vi blev så inspirerade så vi valde att starta en fotoblogg:)dynamitharrys.blogspot.seBrorsan hälsar till lilla fina Malte!

2012-05-02 @ 21:43:51

KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Skriv något snällt här:

Kom ihåg mig?
Trackback