< Till bloggens startsida

Lille tjuren Ferdinand.


Lillkillen på landet!

Oj vad tiden går! Redan 12 veckor och fått andra vaccinationen. Så klart gick det jättebra! Blev bara tjurig för att han inte fick hälsa på en annan valp som var där men att få sprutan var ju ingenting!

Vilken liten Ferdinand han är då! Redan när han fick flytta hem till oss älskade han löv - att tugga på, jaga, dra ner från buskar etc. Nu är det också blommor som gäller. Största intresset ute är att bita av maskrosblommor, tugga och sen spotta ut. Verkar vara det där med att slita av som han gillar och kanske konsistensen. Nu blommar nyponbuskarna utanför porten och det tar extra lång tid att komma in igen i eftersom han ska stanna och lukta på alla blommorna på busken. Så himla söt när han lägger sig ner vid alla blommor för att sniffa!

En grej han gör ute som vi inte gillar är att han älskar bajs! För några veckor sen var hans eget väldigt intressant men det fick vi honom att sluta med. Men harbajs och fågelbajs är tydligen en riktig delikatess. Hoppas att vi får honom att sluta med det! Åkte till en ö i havet i helgen, första gången Malte åkte båt, var vid havet och badade. I och med att hela ön var full av fågelbajs var vi tvugna att gå runt med hundbajspåsar och rensa typ halva ön. Att jaga och bita på svansen tycker han också är himla kul. Försöker att få honom att sluta med det, men är så svårt! Det är väl inte så himla ofta han gör det men känns lika bra att bryta ett dåligt beteende så fort som möjligt!

Allt funkar allt bättre med våran stora hund Hector också. De är verkligen som storebror och lillebror! Det är så gulligt när man ser Hector rulla sig i gräset på landet, Malte sitter bredvid och undrar vad brorsan gör, lägger sig på rygg och sprattlar runt, kikar på brorsan för att se om han gör rätt. I början tyckte Hector att Malte kunde vara lite jobbig som ville busa hela tiden, men nu börjar han allt oftare ta initiativet till lek, de pussar på varandra, sover bredvid och vill vara med varandra så mycket som möjligt. Så kul att se!


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Skriv något snällt här:

Kom ihåg mig?
Trackback