< Till bloggens startsida

Upphittad kanin söker nytt hem!

 
 
HIRO SÖKER ETT KÄRLEKSFULLT HEM!
Han är en charmig vädurshane på ca 6 månader och japantecknad. Superfluffig med blank och mjuk päls.
Det är någon som släppt ut honom och lämnat honom till sitt öde, när vi hittade honom var han sårig på ryggen efter att förmodligen ha suttit i samma bur som en annan hane. Trots allt det är han världens goaste, låter en ta upp honom i famnen, tycker om att gosa men behöver inte all uppmärksamhet hela tiden utan njuter också gärna av att ta det lugnt ensam. Älskar att springa runt lös på golvet.

Men eftersom vi inte kan ha det lille charmtrollet måste vi snabbt hitta ett hem till honom. Ingen har hört av sig angående den här lille kabraten trots flera uppsatta lappar i hela området och polisen har inte fått in någon anmälan om saknad vädur. Så snälla, kolla bland era vänner eller bekanta! Viktigaste är att han kommer till ett kärleksfullt hem där han känner sig älskad. I och med att han är så lugn och trevlig fungerar han jättebra med barn och andra djur! 
 
Pris: 20:- som symbolisk summa.
Tillbehör: hö, spån, halm, transportbur, vattenflaska, pellets och fröblandning som han får som godis ibland. Han sitter för tillfället i en stor marsvinsbur (som egentligen är lite för liten för en vädur) men ni kan få med den att ha honom i så länge. 
 
Intresserad? Skriv en kommentar till det här inlägget eller mejla mig cecilia.appelqvist@hotmail.se
Han finns på Hisingen i Göteborg men kan komma och möta upp nya ägaren i stan eller i Mölndal.


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Skriv något snällt här:

Kom ihåg mig?
Trackback