< Till bloggens startsida

Grattis Malte!!

(Malte nu och för ett år sen. Och så klart goda tårtan han fick på ettårsdagen.)
För två år sen bestämde jag mig för att jag ville ha en staffordshire bullterrier. Efter ett letande på ett år efter rätt kennel och rätta föräldrar till den lille så visade det sig att världens finaste föräldrar hade parats. Efter att ha träffat Maltes mamma Maggie var jag helt kär i rasen! Världens härligaste hundar! 
 
När valparna väl föddes stod det mellan Malte eller en av hans bror, men efter att ha sett Malte klättra upp på sina sovandes syskon och la sig bekvämt på dom, och efter att han stannade kvar med mig i "valprummet" medan de andra valparna sprang efter sin mamma stod det ganska klart att det var Malte som skulle bli min nya bästa vän.
 
Att man kan vara så lycklig över en hund! Allt fint i världen som han har lärt mig under det här året. Att man kan vara lycklig även om man bara har en pinne, han har lärt mig att bli tålmodig och att ta det mesta med en klackspark. Älskade goa unge!
 
Tack Ballstaff kennel för att ni har svarat på alla våra frågor och att vi fick vara delaktiga från att Malte föddes! Det känns skönt med en kennel som verkligen bryr sig och har kontakt även efter valpköp. Uppskattas till tusen! :)


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Skriv något snällt här:

Kom ihåg mig?
Trackback