< Till bloggens startsida

Ny kompis

 
En uppdatering från Patrik som åkt till landet över helgen med hundarna: Malte tycker att det är spännande på landet och husse är glad att det var en liten trevlig snok Malte hittade och inte en huggorm. Speciellt eftersom han stod och slickade på den medans husse plockade kantareller :)  
 
Haha herregud Malte, vad är det för fel på dig!? Ska alltid fram och pussa på allting. Tur att han inte biter andra djur och tur att det "bara" var en snok och inte en huggorm!
 
Jag undrar ibland hur Malte tänker. Han verkar vara så snäll som vill att alla ska vara med och tycker om andra husdjur. Liksom så fin och lugn. Jag älskar den sidan hos honom. När vi räddade två råttbebisar som höll på att dö när de föddes blev Malte direkt kompis med dom och ville fram och nosa och pussa. Trots att han var valp då var det som att han förstod att man är försiktig med allt som är mindre än en själv (vilket vi även tränat på, men detta var liksom instinktivt). När de sedan skulle tillbaks till djuraffären stod han vid den tomma buren och pep en hel dag. 


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR:

Namn:

Mejl: (publiceras ej)

Blogg/hemsida:

Skriv något snällt här:

Kom ihåg mig?
Trackback